Gratis verzending én retour boven € 50,-
Retour? Binnen 24 uur geld terug!
Veilig betalen

Retourneren

Het kan soms voorkomen dat een kledingstuk toch niet naar wens is. Bij ons kun je het artikel binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. Wij sturen een retourformulier mee met je bestelling. Zodra wij het artikel retour ontvangen, storten wij binnen 24 uur het aankoopbedrag terug. Dit geldt ook voor SALE items.

Je kunt je bestelling retourneren in de winkel of door het gefrankeerd op te sturen naar: Queens and Men, Laat 225, 1811 EH Alkmaar.

Voorwaarden:
1. We ontvangen je retourzending uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Houd er rekening mee dat je retourzending enkele dagen onderweg kan zijn. Indien een retour na 30 dagen binnenkomt nemen wij deze niet in behandeling.
2. Vul het retourformulier dat wij meezenden met de bestelling volledig in en voeg het bij je retourzending.
3. Het artikel dient te allen tijde ongebruikt te zijn en verpakt in de originele verpakking 'voor zover redelijkerwijs mogelijk' met aangehecht prijskaartje of labels.
4. We kunnen artikelen niet terugnemen als:
    a) Ze gedragen en / of gewassen zijn.
    b) Ze beschadigd zijn en / of je zelf geprobeerd hebt schade of gebrek te herstellen.
    c) Je de gebruiksaanwijzing en / of gebruiksinstructie niet hebt opgevolgd.
5. We zijn niet verantwoordelijk voor de retourzending. U kunt eventueel tegen meerbetaling de retourzending laten verzekeren.

Kosten retour
Indien de retourzending om een bestelling boven de € 50,00 gaat, dit vooraf aan ons doorgeven via mail@queensandmen.com. Dan sturen we een link waarmee het retouretiket kan worden geprint voor gratis verzending. Indien je niet in het bezit bent van een printer kan je ook ons adres (Laat 225, 1811 EH  Alkmaar) op het pakket schrijven en bij een Postnl-agentschap de barcode op je telefoon laten zien, zodat deze kan worden ingescand.
U kunt ons op werkdagen bellen tussen 10.00 en 17.00 uur, 072-3030405.
Indien het een bestelling onder de €50,- betreft kan het gestuurd worden naar: Queens and Men, Laat 225, 1811 EH Alkmaar en zijn de kosten voor de klant.

 

Ruilen
Blij met het artikel, maar is de maat of de kleur niet goed? Je kunt artikelen gratis ruilen. Wij adviseren om van te voren even te mailen of te bellen om er zeker van te zijn dat wij het artikel nog wel in een andere maat of kleur hebben. Indien het geruilde artikel wederom wordt geretourneerd brengen we 1x verzendkosten in rekening.

Klachten
Wij doen met ons hele team uiteraard ons uiterste best om je snel en goed van dienst te zijn. Heb je toch een klacht? Meld dit dan zo snel mogelijk aan ons. Je kunt een e-mail sturen naar mail@queensandmen.com waarin je de klacht nauwkeurig omschrijft (eventueel met foto) met vermelding van bestelnummer, naam en de aankoopdatum. Binnen 7 werkdagen zullen wij een reactie geven en de verdere afhandeling met je bespreken.

Queens and Men - Retourneren
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp