Gratis verzending NL > € 35,-

Retour? Binnen 24 uur geld terug!

Veilig betalen

Over Ons

>Over Ons
Over Ons2018-05-27T13:00:34+00:00

Queens and Men, met drie verschillende winkels inmiddels wereldberoemd in Alkmaar en omgeving. Wat zeg je? Is Queens geen landelijke keten? Nee, en dat is ook zeker niet onze ambitie. We vergelijken onszelf liever met de bakker op de hoek. Voor elke winkel kopen we zelf in en daarin zijn we best een beetje eigengereid. We houden de trends in de gaten, maar laten ons er niet door meeslepen. Uiteindelijk volgen we onze eigen ervaring en voelen feilloos aan waarmee we onze klanten een plezier doen. En die komen trouwens verrassend vaak niet uit Noord-Holland. Mensen met een eigen stijl, die best iets meer willen uitgeven aan eerlijke en perfect gemaakte spullen.

Wat zijn onze winkels?

  • Queens: een  micro-warenhuis met kleding, schoenen, accessoires en lifestyle voor vrouwen.
  • all the Queen’s men: een totaalconcept met kleding en schoenen voor de stoere man
  • Royal Affair: de knusse boetiek voor vrouwen met een beetje lef.

Web & Winkel:

Natuurlijk begrijpen we dat online bestellen buitengewoon handig kan zijn.Precies daarom hebben hebben wij voor onze klanten een complete webshop ingericht. Niet iedereen woont immers in de buurt van Alkmaar.Toch levert écht winkelen bij Queens and Men extra koopplezier op. Omdat je ons persoonlijk advies er zomaar bij cadeau krijgt. Je in-store personal shopper, voor een andere kleur, een betere pasvorm of een slimme combinatie, en dan stap je misschien wel naar buiten met kleding die je zelf niet zo snel uit het rek had gepakt. Aankopen waarvan je jaren plezier hebt trouwens. Want onze kleding blijft mooi, ook na de zoveelste wasbeurt.

Sustainability:

We roepen het niet van de daken, maar vinden het wél belangrijk: duurzaamheid. Hoe we daar werk van maken? Door te letten op hoe, waar en door wie onze kleding wordt gemaakt. Daarom hebben we een voorkeur voor merken die sustainable materialen gebruiken. Dat betekent niet altijd een EKO-label, want zelfs biologische katoen vraagt nogal wat van het milieu. We maken ons sterk voor de mogelijkheden van nieuwe (natuurlijke) vezels zoal lyocell. Milieuvriendelijk geproduceerd, oersterk en met een hoog draagcomfort. Verder koop je onze spullen niet voor één seizoen. Daarvoor zijn ze gewoon te goed gemaakt. Je draagt ze jaar na jaar, en ook dát mag je gerust duurzaam noemen. We zeggen niet voor niets ‘buy less, buy better’.

Wij kiezen voor kleding waarin jij je lekker voelt en die je een goed gevoel geeft over je plaats in deze wereld.

Dat wij voor bepaalde merken kiezen, betekent automatisch ook dat wij niet de goedkoopste zijn. Maar een uitpuilende kledingkast is verleden tijd! De ideale garderobe is eerder eenvoudig dan uitgebreid. Deze bestaat uit mooie items die blijvend zijn en vanuit deze basis bouw je in de loop van tijd een persoonlijke garderobe op. 

Queens and Men voert een unieke collectie van exclusieve nationale en internationale modemerken zoals onder andere: 

Filippa KAlchemistOskaKyra & KoHannes RoetherNo Man’s LandTransitGabbaMOMAIlse JacobsenMacStrellsonHunzaKing LouieSelected FemmeSelected HommeDrykornRainsSamsoe & SamsoeZilchWunderwerkZenggi en 

Benieuwd? Kom ook eens kijken in onze winkels in de gezellige Alkmaarse binnenstad. Je vindt ons hier.

Onze winkel was onderwerp van gesprek in het NOS Journaal.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!