Gratis verzending én retour boven € 50,-
Retour? Binnen 24 uur geld terug!
Veilig betalen

Over ons

Onze damesboetiek Queens opende in 1991 voor het eerst haar deuren in Alkmaar. In de loop der jaren is de winkel enorm uitgegroeid en zijn de winkels All the Queens men en Royal Affair geopend. 

Met de opkomst van online winkelen grepen wij onze kans. Onze klanten kwamen namelijk niet alleen uit Alkmaar. In 2009 zijn we daarom gestart met de webshop Koninklijkgoed. De webshop is een verlengstuk van onze drie winkels en biedt ons de mogelijkheid om klanten door heel Europa te bedienen. Inmiddels hebben we de naam van de webshop aangepast in Queens and Men, dit komt meer overeen met de namen van onze winkels.

Onze kracht is onze persoonlijke, unieke collectie en de aandacht voor onze klanten. De collectie wordt elk seizoen met zorg uitgekozen. Wij kiezen voor kwaliteit, een betere pasvorm en duurzaamheid. 

Voor ons is het een uitdaging om elk seizoen uit de mooiste merken dat de halen wat wij onze klanten willen aanbieden. Onze voorkeur gaat altijd uit naar natuurlijke materialen, mooie basis kleuren en kleding met bijzondere prints. Hoe, waar en door wie wordt de kleding gemaakt? zijn vragen die wij altijd stellen tijdens het inkopen. 

Naar ons idee betekent duurzaamheid niet alleen een bio-katoenen T-shirt kopen, het betekent ook dat je heel lang met je kleding doet.

De stofkwaliteit hangt namelijk nauw samen met de pasvorm en de draagbaarheid van kleding. Wij kiezen voor kleding waarin jij je lekker voelt en die je een goed gevoel geeft over je plaats in deze wereld.

Dat wij voor bepaalde merken kiezen, betekent automatisch ook dat wij niet de goedkoopste zijn. Maar een uitpuilende kledingkast is verleden tijd! De ideale garderobe is eerder eenvoudig dan uitgebreid. Deze bestaat uit mooie items die blijvend zijn en vanuit deze basis bouw je in de loop van tijd een persoonlijke garderobe op. 

Queens and Men voert een unieke collectie van exclusieve nationale en internationale modemerken zoals onder andere: Filippa K, Alchemist, Oska, Kyra & Ko, Hannes Roether, No Man’s Land, Transit, Gabba, Bitte Kai Rand, Knowledge CottonMOMA, Ilse Jacobsen, Mac, StrellsonKing Louie, Selected Femme, Selected Homme, Drykorn, RainsZilch en Zenggi.

Benieuwd? Kom ook eens kijken in onze winkels in de gezellige Alkmaarse binnenstad. Je vindt ons hier.

Queens and Men (Koninklijk Goed) was nog te zien in het NOS journaal: 

Queens and Men - Over ons
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp