Gratis verzending én retour boven € 50,-
Retour? Binnen 24 uur geld terug!
Veilig betalen

Blog

Expositie Inge Koetzier van Hooff bij Queens

03-03-2020

van observeren naar abstraheren

inkt op papier | verf op zeildoek | digitale tekeningen

Lees meer

Een nadere kennismaking met ons team...

23-01-2019

Waarom dit onderwerp?

Via een webshop kun je je oriënteren en bestel je bij een bedrijf dat het kledingstuk heeft waarnaar jij op zoek bent. Ook wij zijn blij met iedere bestelling en geven graag telefonisch advies.

Als je echter niet weet wat je wilt, onzeker bent over de maat die je nodig hebt of zelf moeilijk combinaties kunt maken is de rol van een goede verkoopster onontbeerlijk. Een goede verkoopster heeft tact, denkt snel, heeft interesse en kan zich verplaatsen in de klant, ze weet veel over de collectie die wordt verkocht en heeft bovendien gevoel voor stijl.

De toegevoegde waarde van onze winkels Queens, all the Queen's men en Royal Affair zijn de verkoopsters, onze vaste klanten weten dit.

Tijd om kennis te maken!  In deze Blog is Rosanne Logtenberg aan het woord.

Lees meer

Fotoshoot Grote Kerk Alkmaar

20-09-2018

Omdat de Grote Kerk in Alkmaar 500 jaar bestaat kunnen we via een tijdelijke trap een “Klim naar de Hemel’ doen, buiten de kerk om naar de klokkentoren!

Een prachtige kans om te zien hoe mooi Alkmaar ligt zo vlakbij de kust.

Lees meer

Tips om je kleding mooi te houden!

07-12-2016

Tips om kleding mooi te houden
Je kleding blijft het mooist als je het zo min mogelijk wast. Je kunt je kleding zowel buiten als binnen laten luchten. Wil je je kleding liever stomen? Je kunt kleding ook laten stomen in de douche, na het douchen. Door dit te doen frist je kleding al behoorlijk op en blijft het mooier. We leven wel in een tijd dat we graag schone, gewassen kleding dragen. In dit artikel geven wij een aantal tips om je kleding goed te houden. Het is natuurlijk wel zaak om de wasvoorschriften te volgen die op het in de kleding genaaide etiket staan.

 

Lees meer

Interview in het Shuffle Magazine

05-12-2016

Het Shuffle Magazine heeft een gaaf stuk geschreven over onze dameswinkel Queens en daar zijn we trots op! De aanleiding was het 25-jarig bestaan van onze winkel. 

"Een oprechte trendsetter
Tijdens mijn gesprek met Petra zie ik de passie in haar ogen. Ze vindt het écht belangrijk en – zoals ik het beluister - al jaren. Dit is geen hype, dit is moraal.

Lees meer
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp