Gratis verzending NL > € 35,-

Retour? Binnen 24 uur geld terug!

Veilig betalen

In de spotlight ‘

>>>In de spotlight ‘

In de spotlight ‘

Een nadere kennismaking met ons team...

Waarom dit onderwerp?

Via een webshop kun je je oriënteren en bestel je bij een bedrijf dat het kledingstuk heeft waarnaar jij op zoek bent. Ook wij zijn blij met iedere bestelling en geven graag telefonisch advies.

Als je echter niet weet wat je wilt, onzeker bent over de maat die je nodig hebt of zelf moeilijk combinaties kunt maken is de rol van een goede verkoopster onontbeerlijk. Een goede verkoopster heeft tact, denkt snel, heeft interesse en kan zich verplaatsen in de klant, ze weet veel over de collectie die wordt verkocht en heeft bovendien gevoel voor stijl.

De toegevoegde waarde van onze winkels Queens, all the Queen's men en Royal Affair zijn de verkoopsters, onze vaste klanten weten dit.

Tijd om kennis te maken!  In deze Blog is Rosanne Logtenberg aan het woord.

Roos aan het woord:

'Ik werk nu veertien jaar bij Queens en vind het nog steeds fijn om er te werken omdat het nooit saai is. Naast de verkoop doe ik de styling van alle drie de winkels en het is belangrijk dat die altijd in beweging is. De collectie is divers en ik kan altijd iets anders neerzetten waardoor we klanten continu verrassen. Ik kan mijn creativiteit kwijt, zowel bij de aankleding van de poppen als bij het adviseren van klanten.

Wat ik leuk vind van de winkels is dat ze niet goed in een hokje zijn te plaatsen en dat maakt het spannender. Iedereen kent Queens, dat hoeven niet persé klanten te zijn maar we zijn een begrip in Alkmaar.

Voor onze mannenwinkel die in 2007 is gestart geldt hetzelfde, die is ook niet in een hokje te plaatsen en ook daar is de collectie veelzijdig.

Het leuke aan mijn werk vind ik dat ik mijn eigen vaste klanten heb, zoals wij allemaal. Omdat ik zowel in de vrouwen- als in de mannenwinkel werk zie ik wel een groot verschil tussen mannen en vrouwen; Als een vrouw een broek aanheeft die strak valt geeft ze de schuld aan haar benen die te dik zijn, zij zoekt het bij zichzelf. Bij een man is de broek te smal, die plaatst het buiten zichzelf....

Ik ben blij dat ik bij het mooiste bedrijf van Alkmaar werk!'

Mijn favoriete merk is Hannes Roether:

Zowel de mannen- als de vrouwencollectie van Hannes Roether is stoer en gemaakt van de mooiste, natuurlijke, materialen.

Het breiwerk is prachtig, met oog voor detail en met gebruik van zo min mogelijk naden dus veel rond- en ingebreid.

Mooi slanke rib gebreide jurk met iets uitlopende mouwen én ingebreide zakken.

Mannen jasje van zware stof met leren details, hoe vaker hij is gedragen, hoe mooier hij wordt!

"Ik hou ervan om rustige tinten te combineren"

Iedere week . . .

. . . . worstelen met de poppen om ze in een nieuwe outfit te krijgen.

De poppen zijn er om onze klanten te inspireren. Het is gaaf om iedere keer nieuwe combinaties te bedenken

2018-11-15T17:04:47+00:001 november, 2018|Geen categorie|0 Reacties

Geef een reactie

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!