Gratis verzending NL > € 35,-

Retour? Binnen 24 uur geld terug!

Veilig betalen

Fotoshoot Grote Kerk

>>>Fotoshoot Grote Kerk

Fotoshoot Grote Kerk

Omdat de Grote Kerk in Alkmaar 500 jaar bestaat kunnen we via een tijdelijke trap een “Klim naar de Hemel’ doen, buiten de kerk om naar de klokkentoren!

Een prachtige kans om te zien hoe mooi Alkmaar ligt zo vlakbij de kust.

Wij grepen de kans om in de avondzon een fotoshoot te doen met Shanna en Mischa.

Hierbij een indruk van wat onze naajaarscollectie te bieden heeft….

Wij vinden dit een hele gave jas van Wiesneck. Hij is niet dik en warm genoeg voor de winter maar wel een perfecte jas voor deze tijd van het jaar en het voorjaar.

Mischa draagt een jas van Giacomo en moet goed kijken waar ze haar voeten neerzet want het is hoog!

Hele mooie jas van Drykorn. Daar zijn ze goed in! Al jaren maken ze jassen die heel mooi aansluiten, óók op de rug. Shanna heeft een complete Drykorn outfit aan, want zowel haar trui (niet zichtbaar, zie hieronder bij de productfoto’s) als broek, die overigens ook een perfecte pasvorm hebben, zijn van dit merk.

De stoere boots van MOMA maken de outfit af.

Zelfde outfit als hiervoor maar dan met een kort grijs jasje van Drykorn . . .

Hierbij nog wat sfeerplaatjes gemaakt in het strijklicht van een mooie zomeravond . . . .

Het is overigens zeer de moeite waard om naar Alkmaar te komen en de klim te doen, dit kan nog tot en met 8 oktober, de dag dat Alkmaar haar ontzet viert. Behalve dat je de klokken van dichtbij kunt zien en van het weidse uitzicht kunt genieten is het ook in de Grote Kerk zeer de moeite waard om het Laatste Oordeel van Jacob van Oostsanen voor eens en nooit meer van dichtbij te aanschouwen.

En als je dan toch in Alkmaar bent heten we je natuurlijk graag welkom in één van onze winkels. Het is namelijk onmogelijk om de volledige collectie op de foto te zetten. In de winkels is de collectie uitgebreider en bovendien is het dan echt makkelijker om combinaties te maken.

Nog een laatste fotootje van mij met ons zeer gewaardeerde model Shanna . Dankzij haar geduld en toewijding zijn we in staat om onze collectie op een hele mooie manier te fotograferen!

X Petra

2018-09-21T07:23:55+00:0020 september, 2018|Geen categorie|0 Reacties

Geef een reactie

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!