Gratis verzending NL > € 35,-

Retour? Binnen 24 uur geld terug!

Veilig betalen

Interview in het Shuffle Magazine

>>>Interview in het Shuffle Magazine

Interview in het Shuffle Magazine

Het Shuffle Magazine heeft een gaaf stuk geschreven over onze dameswinkel Queens en daar zijn we trots op! De aanleiding was het 25-jarig bestaan van onze winkel.

“<strong>Een oprechte trendsetter</strong>
Tijdens mijn gesprek met Petra zie ik de passie in haar ogen. Ze vindt het écht belangrijk en – zoals ik het beluister – al jaren. Dit is geen hype, dit is moraal. Zij neemt voor lief dat zij hierdoor niet iedereen kan bedienen en soms iets meer moet vragen voor een kledingstuk. Dat is het resultaat van niet driftig achter de laatste modetrends aanhollen en een multibrandstore hebben. De consument kan in één winkel meerdere merken kiezen en matchen, maar er gaat altijd een verdiende schijf overheen. Ach ja, ik kan zo’n multibrandstore wel waarderen en vaak sta ik echt te kijken van de paspoppen met tegenwoordig veel te wijde kleding, belachelijke teksten en Rolling Stonesplaatjes op shirtjes die na twee keer wassen vaal zijn geworden. Laat mij maar iets meer betalen en vlinders in mijn buik voelen als ik het aantrek. Heerlijk!”

2018-05-16T13:53:50+00:0015 mei, 2018|Geen categorie|0 Reacties

Geef een reactie

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!